[ad_1]
جکسون، خانم (WJTV) – معاون فرماندار دلبرت هوسمان (R-خانم) از رستوران های جکسون بازدید کرد تا به ساکنان نشان دهد که شهر برای تجارت باز است.
هدف اصلی این تور این است که مردم بدانند رستوران های محلی جکسون به روی عموم باز هستند و برای تجارت آماده هستند.
بحران آب کنونی تنها مشکلی نیست که رستوران های جکسون اخیراً با آن روبرو بوده اند. WJTV 12 News با صاحب جانی تی به گفتگو نشست و او توضیح داد که چند ماه گذشته چقدر سخت بوده است و چه چیزی آنها را از این روزهای سخت نجات خواهد داد.
جان تیرا، مالک Johnny T’s Bristro and Blues میگوید: «نه تنها مقابله با بحران آب، بلکه مقابله با کمبود نیروی کار، افزایش هزینههای مواد غذایی و چیزهایی از این قبیل است، بنابراین پیمایش در این امر یک چالش است. معاون فرماندار تصمیم گرفته است که کمپینی برای حمایت از رستورانهای محلی ترتیب دهد که به نظر من فوقالعاده است، زیرا این همان چیزی است که جمعی برای حمایت و خوردن غذای محلی لازم است و ما هیجانزده هستیم.
تیفانی بابز، مدیر کل The Manship، گفت که بحران آب برای تجارت سخت بوده است.
او اظهار داشت: “مردم به این فکر می کنند که “اوه، این فقط نوشیدنی است”، اما این در حال شستن بشقاب های ما است. چالش برانگیز است، اما این دنیایی است که ما در حال حاضر در آن زندگی میکنیم، و مصمم هستیم که برای جامعه خود اینجا باشیم و به پیشرفت ادامه دهیم.»
Johnny T’s اولین ایستگاه Hosemann در این تور رستوران محلی بود. او همچنین در The Manship، Highball Lanes، Saltine و Sal & Mookie توقف داشت.
[ad_2]
Leave a reply
You must be logged in to post a comment.