تیم ها در جشنواره لوبیا قرمز و برنج به رقابت می پردازند

[ad_1]

جکسون، خانم (WJTV) – صدها نفر برای لذت بردن از جشنواره لوبیا قرمز و برنج در موزه هنر می سی سی پی شرکت کردند.

تیم ها برای عنوان “بهترین مزه لوبیا قرمز و برنج” در حالی که برای امور خیریه جمع آوری می کردند، به رقابت پرداختند.

“ما بهترین لوبیا قرمز و برنج را اینجا داریم!”

این جشنواره روز شنبه برای کمک به جمع آوری کمک های مالی برای Stewpot، سازمانی که به تغذیه افراد بی خانمان و اعضای فقیر جامعه جکسون کمک می کند، برگزار شد.

بلیندا لین از Donate Life گفت: “برای ما بسیار مهم است که بیرون بیاییم و بخشی از جامعه خود باشیم، مطمئن شویم که در جامعه خود حضور داریم و به همه اطلاع دهیم که چقدر مهم است که Stewpot حمایت شود.” تیم

شانزده تیم برای این عنوان با هم رقابت کردند، از جمله Sal & Phils.

کیسی واگنر، صاحب Sal & Phils گفت: “این یک دستور العمل آزمایش شده و واقعی است که ما انجام می دادیم. ما هر روز آن را می فروشیم و یکی از سفارشات ترین اقلام ما است.”

برنده توسط افراد حاضر تعیین شد.

پل اندرسون گفت: “البته، انتخاب بهترین گزینه برای شما سخت خواهد بود. گوش کنید، من از خودم لذت می برم.”

سام ولز گفت: “آنها واقعاً خوب هستند. اسکروج واقعاً خوب بود. بانک پلاس واقعاً خوب بود.”

تیم بانک پلاس مقام اول را به خود اختصاص داد.

خدمه بانک پلاس گفت: “احساس بسیار خوبی دارد. احساس بسیار خوبی است. ما بسیار سخت کار کردیم. ما تیم خوبی داشتیم. ما 24 پوند لوبیا، حدود 40 پوند گوشت و حدود ده گالن برنج درست کردیم.”

بالچ و بینگهام مقام سوم را به دست آوردند، در حالی که Donate Life Mora دوم شد.

[ad_2]

Leave a reply