[ad_1]
جکسون، خانم (WJTV) – رستوران های جکسون شروع به بازگشت از بحران آب در شهر کرده اند، اما تجارت به حالت عادی بازنگشته است.
صاحبان رستوران می گویند که مشتریان پس از لغو اخطار آب جوش شهر، با صرف غذا در بیرون راحت تر هستند.
جف گود، رئیس رستوران Mangia Bene گفت: “آنچه در چند هفته گذشته دیدیم، خوشبختانه بازگشت به رستورانها بود. فکر میکنم همه میدانند که شماره یک، آب ما جاری است. شماره دو، آب ما سالم است.” گروه مدیریت.
با وجود اینکه فروش در حال افزایش است، انجمن مهماننوازی و رستوران میسیسیپی اعلام کرد که هنوز کمتر از حد متوسط هستند.
پت فونتین، مدیر اجرایی انجمن هتلداری و رستوران می سی سی پی گفت: فروش به تدریج در حال بازگشت است، اما همچنان گزارش می دهد که از 10 تا 15 درصد نسبت به زمان مشابه در سال گذشته کاهش یافته است.
مالکان تورم را ناشی از ضربه اخیر تعداد مشتریان می دانند. با این حال، آنها گفتند که مجبور نبودن برای یخ و نوشیدنی های کنسرو شده پول پرداخت کنند، به سود آنها کمک می کند.
گود گفت که اگر بحران آب دیگری رخ دهد، رستورانهایش آماده میشوند.
گود گفت: “ما همیشه آب بطری داریم. همیشه نوشابه های کنسرو شده داریم.” حتی با وجود همه چالشهایی که داریم، مکان بهتری برای من وجود ندارد که بتوانم به مردم خدمت کنم.»
صاحبان رستوران ها و انجمن رستوران های ایالتی پیش بینی می کنند که فروش در طول تعطیلات افزایش یابد.
[ad_2]
Leave a reply
You must be logged in to post a comment.