Hal & Mal’s در جکسون تحت مالکیت جدید



جکسون، خانم (WJTV) – Hal & Mal’s، یکی از محصولات اصلی قدیمی در مرکز شهر جکسون، صاحبان جدیدی دارد.

مالکوم وایت اعلام کرد که دیمین کاویچی و مری سندرز فریس کاویچی از اول نوامبر 2022 سکان رستوران را در دست خواهند گرفت. وایت گفت که او به مشارکت و تعهد خود به این تجارت ادامه خواهد داد.

به مدت 37 سال، Hal & Mal’s غذاهای محلی را به همراه میزبانی موسیقی زنده و رویدادها سرو می کند. وایت و برادر فقیدش هال در سال 1985 رستوران مرکز شهر را تأسیس کردند.

وایت گفت: “Hal & Mal’s در تمام این سال ها بسیار بیشتر از یک تجارت بوده است.” «این میراث خانوادگی ماست و این انتقال چیزی نیست که ما آن را ساده نگیریم. ما معتقدیم گنجی که متعلق به هال و مال است در دستان خوبی با دیمین و مری سندرز است.

دیمین کاویچی آشپزی است که اخیراً به عنوان مدیر عملیات آشپزی و سرآشپز اجرایی در کلاب کانتری جکسون خدمت کرده است. مری سندرز فریس کاویچی مالک Ferriss & Company، یک شرکت طراحی داخلی و توسعه برند مستقر در جکسون است.

این زوج اخیراً یک تجارت جکسون دیگر به نام نانوایی کمپبل در فوندرن را خریداری کردند.

مالکان جدید گفتند که Hal & Mal’s طبق معمول با هدف افزایش ساعات عصر و آخر هفته به فعالیت خود ادامه خواهد داد.