[ad_1]
جکسون، خانم (WJTV) – کمبود ملی در دی اکسید کربن می تواند منجر به کمبود آبجو در کشور شود.
گاز یک عنصر حیاتی در اکثر آبجوهایی است که در اینجا در ایالات متحده دم می شود.
این کمبود پس از آلوده شدن یکی از بزرگترین مراکز تولید دی اکسید کربن کشور در جکسون، می سی سی پی، ایجاد شد.
از آغاز همهگیری ویروس کرونا، آبجوسازیهای محلی در میان بسیاری از بخشهای کسبوکار بودند که با اختلالات زنجیره تامین مواجه شدند. با کمبود دی اکسید کربن اخیر، برخی از آبجوسازی ها قبلاً تحت تأثیر قرار گرفته اند.
چاک اسکایپک، مدیر فنی دمآوری انجمن آبجو گفت: «این هفته با اعضایی صحبت کردهام که یا مجبور شدهاند برنامههای تولید را کاهش دهند، یا در برخی موارد، تولید را تا زمانی که سفارش CO2 دریافت کنند، متوقف کنند.
گاز کربنات موجود در آبجو را فراهم می کند و همچنین به حرکت آبجو در لوله ها و شیرهای آبجو کمک می کند.
در حالی که کارخانه های آبجوسازی در سراسر کشور این کمبود را احساس می کنند، هنوز چیزی برای یک کارخانه آبجوسازی کوچک در می سی سی پی تغییر نکرده است.
لری ووس، مالک شرکت آبجو Bicentennial میگوید: «صادقانه بگویم، من واقعاً با هیچ آبجوساز دیگری برخورد نکردهام که میدانم چه کسی واقعاً دچار مشکل شده است.
متأسفانه، این مورد برای بسیاری از کارخانه های آبجوسازی کوچک صدق نمی کند و کمبود آن بر صاحبان آن تأثیر گذاشته است.
Skypeck گفت: “اعضای ما خسته شده اند. این چالش ها یکی پس از دیگری در دو سال و نیم گذشته بوده است.”
WJTV 12 News به کارخانه دی اکسید کربن جکسون رسید و ما تا عصر پنجشنبه هیچ خبری نداشتیم.
[ad_2]
Leave a reply
You must be logged in to post a comment.