[ad_1]
Wheyward Spirits که توسط امیلی دارچوک در سال 2017 تأسیس شد، نوشیدنی های الکلی را از آب پنیر، مایع غنی از مواد مغذی تولید شده از فرآوری پنیر، تولید می کند. به ازای هر پوند پنیر تولید شده، 9 پوند آب پنیر باقی می ماند. Wheyward Spirits آن مواد را تخمیر و تقطیر می کند، که در غیر این صورت هدر می رود، به صورت شفاف
“روح تخصصی.” از طریق شراکتی که در ماه مارس اعلام شد، این شرکت دو کارمند مستقر در پورتلند اکنون روح بن و جری را به عنوان یک عنصر در Dublin Mudslide، طعمی که برای اولین بار از سال 2007 از “قبرستان طعم” این بستنی ساز بازگشته است، ارائه می دهد. (دارچوک از افشای جزئیات مالی شرکت یا شراکت خود خودداری کرد.)دارچوک، 35 ساله، با راه اندازی پشت سر خود، نکاتی را در مورد اجرای شراکت با یک شرکت بزرگتر و تاسیس شده و به حداکثر رساندن موفقیت آن به اشتراک می گذارد.
1. ابتدا تراز بودن را بررسی کنید.
هر شرکتی برای کار کردن مناسب نخواهد بود. هنگامی که بن و جری در سال 2020 به دارچوک نزدیک شد، با نماینده شرکت صحبت کرد و به سرعت متوجه شد که شراکت می تواند برای دو طرف سودمند باشد: بن و جری می خواست با یک تجارت پایدار و تحت رهبری زنان کار کند و دارچوک با ارزش ها و سرگرمی بن و جری آشنا شد. پیام رسانی و تمرکز بر کیفیت دارچوک هشدار می دهد که وارد شدن به شراکت نادرست، با این حال، می تواند هویت برند شما را تضعیف کند، و اضافه می کند که او در گذشته معاملاتی را که با اهدافش برای Wheyward Spirits مطابقت نداشت، رد کرده است. او می گوید: از نه گفتن نترسید. به خصوص اگر قرار باشد تمرکز شما را تغییر دهد یا تولیدتان را تغییر دهد یا چیزی که کسب و کار اصلی شما باید باشد را از بین ببرد.
2. در هر مرحله از فرآیند از نزدیک درگیر باشید.
در دو سال منتهی به راهاندازی این شراکت، دارچوک با بسیاری از گروههای تجاری در بن و جری کار کرد و در همه جنبههای کمپین از تحقیق و توسعه گرفته تا بستهبندی همکاری کرد. او میگوید انعطافپذیری کلیدی برای پیمایش عوارض کار با یک شرکت بزرگتر است. او میگوید: «دیدن اینکه چگونه میتوانیم به پرتاب ارزش اضافه کنیم و بتوانیم از آن در طول فرآیند و پس از آن پشتیبانی کنیم، هدف من بود. یک همکار فعال در هر مرحله از فرآیند تضمین می کند که شما و شریکتان همیشه در یک صفحه باشید و کمپین به اهداف هر دو طرف دست یابد.
3. در حالی که منتظر هستید آماده شوید.
منتهی طولانی به عرضه بستنی یک چالش بزرگ برای Wheyward Spirits بود. از آنجایی که این همکاری در اوج کووید-19 در سال 2020 آغاز شد، هیچ یک از شرکت ها در ابتدا مطمئن نبودند که محصول چه زمانی می تواند عرضه شود. دارچوک به جای اینکه بین هر مرحله از فرآیند بیکار بماند، از این فرصت استفاده کرد تا پیشرفت هایی را انجام دهد که کسب و کار او را برای راه اندازی نهایی کمپین و مخاطبان جدیدی که می آورد آماده کند. او روی مقیاسبندی تولید، تحقیق بیشتر در مورد تأثیر علمی و زیستمحیطی محصولش، و بهینهسازی وبسایت خود، از جمله موارد دیگر، کار کرد. دارچوک میگوید: «این در مورد تکیهکردن است، و از این فرصتها استفاده میکنیم تا واقعاً خانه را تمیز کنیم و بفهمیم: اگر این برای ما بزرگ باشد، چگونه میخواهیم سعی کنیم ظاهر شویم؟»
[ad_2]