نانوایی کمپبل تحت مالکیت جدید



جکسون، خانم (WJTV) – نانوایی کمپبل، نانوایی و رستوران معروف در منطقه تاریخی فوندرن جکسون صاحبان جدیدی دارد.

این نانوایی توسط لوئیس و جسی کمپبل در سال 1962 افتتاح شد. مالک فعلی میچل مور کنترل را به صاحبان جدید نانوایی، رئیس دیمین کاویچی و مری سندرز فریس سپرده است.

زن و شوهر همسایگان جکسون و صاحبان مشاغل محلی هستند. فریس مالک Ferriss & Company، یک شرکت طراحی داخلی و توسعه برندینگ مستقر در جکسون است. دیمین به عنوان مدیر عملیات آشپزی و سرآشپز اجرایی در کلوپ کانتری جکسون خدمت می کند. او همچنین به عنوان سرآشپز اجرایی در املاک تاریخی Biltmore در اشویل، کارولینای شمالی کار کرده است.

این زوج قصد دارند در ژانویه 2023 نانوایی را برای بازسازی موقتاً ببندند. در آینده قابل پیش بینی، کمپبل برای ساعات کاری عادی باز خواهد بود. طی چند ماه آینده، ساعات افزایش یافته معرفی خواهد شد و انواع محصولات جدید به منو اضافه خواهد شد.

ساعات فعلی از 9:00 صبح تا 6:00 بعد از ظهر، دوشنبه تا جمعه، و 10:00 صبح تا 4:00 بعد از ظهر در روز شنبه است.