مشکلات آب جکسون صدها هزینه برای رستوران ها داشت

[ad_1]

جکسون، خانم (WJTV) – رستوران های کوچکتر مستقر در جکسون گفتند که بحران آب صدها دلار در هفته برای آنها هزینه دارد.

بحران آب پایتخت همچنان بر رستوران های محلی تأثیر می گذارد. مقامات مرکز شهر علاءالدین مدیترانه گریل و شوگرز پلیس گفتند که جوشش مداوم آب و فشار کم آب پرهزینه است.

دانا پتی کونیگ گفت: “شما ماشین ظرفشویی دارید که همه چیز را ضدعفونی می کند، اما اگر فشار نداشته باشید، مجبور می شوید اقلام دور ریختنی مانند بشقاب ها و ظروف پلاستیکی را برون سپاری کنید. این ممکن است کمی هزینه بر باشد.” ، یک مدیر در علاءالدین.

گلندا کیج بنر، صاحب Sugar’s، گفت: “وقتی باید آن را بجوشانید، این یک مرحله دیگر است. شما باید افراد خود را زودتر بیاورید تا آب مورد نیاز روز را به جوش بیاورید.”

در حالی که اخطار اخیر آب جوش لغو شده است، Sugar’s Place Downtown به دلیل فشار کم آب همچنان به آب بطری متکی است.

کیج بنر گفت: «ما مجبور بودیم بیرون برویم و آب بیاوریم تا بتوانیم از آن در اینجا در رستوران برای تهیه کول اید یا چای استفاده کنیم.

صاحبان رستوران می گویند که به دلیل عدم اطمینان در اطراف آب، افراد کمتری بیرون غذا می خورند. مقامات مدیترانه علاءالدین گفتند که به جوشاندن آب عادت کرده اند.

پتی کونیگ می گوید: «اخطارهای آب جوش به تازگی به یکی از شرارت های ضروری تجارت در جکسون تبدیل شده است.

رهبران هر دو رستوران از آینده صنعت رستوران جکسون می ترسند، اما با وجود مشکلات آب، آنها هیچ برنامه ای برای نقل مکان یا تعطیلی ندارند.

[ad_2]

Leave a reply