[ad_1]
همه ما می دانیم که خود کووید می تواند باعث مشکلات شناختی طولانی مدت در برخی بیماران شود که منجر به هفته ها یا ماه ها مه مغزی و مشکلات حافظه می شود. این یک حقیقت پزشکی غم انگیز است، اما بقیه ما را توضیح نمی دهد.
حتی برای کسانی که به اندازه کافی خوش شانس بوده اند که عفونت کووید را دور بزنند، تحقیقات اخیر نشان می دهد که تعداد زیادی از مردم از علائم مبهم اما مداوم “مه مغزی” شکایت دارند. ممکن است، خوشبختانه، عفونت ها رو به کاهش باشد، اما ناتوانی جمعی ما در یافتن کلیدهایمان، فکر کردن به مشکلات پیچیده، یا به خاطر سپردن نام آن مشتری که قرار بود ایمیل بزنیم، همچنان ادامه دارد.
چه کاری می توانیم در مورد آن انجام دهیم به غیر از این که امیدوار باشیم در نهایت مانند آب و هوا بگذرد؟ مرکز علمی خوب دانشگاه کالیفرنیا برکلی به طور مفیدی از طریق تحقیقات اخیراً چند نکته مفید را ارائه کرده است تا ذهن خود را پاک کنید تا بتوانید یک بار دیگر به طور مستقیم در مورد تجارت و زندگی خود فکر کنید.
1. اعتیاد به اخبار خود را کنترل کنید.
فکر میکردم درسام را در مورد اینکه در ابتدای همهگیری جهانی چقدر برای سلامت ذهنیام بد بود، یاد گرفتهام. سپس روسیه به اوکراین حمله کرد. ناگهان یک بار دیگر اخبار بی پایان را تماشا می کنم و زمان زیادی را در توییتر می گذرانم. این عادت بد به مغز من کمک نمی کند.
چه در تلاش باشیم و چه نتوانیم برنامه ریزی کنیم، از توصیه های دائماً در حال تغییر پیرامون کووید پیروی کنیم، یا در مورد تغییرات آب و هوایی یا جنگ در اوکراین غوطه ور شویم، اجتناب از اضطراب یا فاجعه سازی در مورد آینده دشوار است. این بر ما تأثیر می گذارد. مغزها.” خیر بزرگ را توضیح می دهد. قرار گرفتن مکرر در معرض بحرانها سلامتی ما را خراب میکند و میتواند منجر به تصمیمگیری بد شود.»
این مقاله مراحل عقل سلیم مانند محدود کردن اخبار یا مصرف رسانه های اجتماعی خود را برای تنظیم دوره ها و وقفه های کوتاه مدت “سم زدایی دیجیتال” پیشنهاد می کند. من شخصاً داستان این وبلاگ نویس در تلاش برای قرار دادن اینترنت (به صورت استعاری) “در جعبه ای در زیرزمین” را الهام بخش یافتم. من همچنین قبلاً در مورد رویکردهای دیگر برای ایجاد یک رابطه عاقلانه با اخبار نوشته ام (بدیهی است که این یک مبارزه همیشگی برای من است).
2. حرکت کنید (ترجیحا در طبیعت).
کارشناسان پیشنهاد می کنند که یکی از بزرگترین دلایل ریشه ای بسیاری از مشکلات حافظه مرتبط با بیماری همه گیر ما، تنبلی ساده است. بسیاری از ما در چند سال گذشته کمتر حرکت کردیم و این بر مغز ما تأثیر منفی گذاشت.
خبر خوشحال کننده این است که معکوس کردن این روند نیز ساده است: حرکت بیشتر. به ویژه در طبیعت، Greater Good پیشنهاد میکند که «تحقیق تأیید میکند که بیرون بودن در محیطهای طبیعیتر برای رفاه ما مفید است و تأثیرات مثبتی بر شناخت ما دارد، فراتر از آنهایی که صرفاً از ورزش حاصل میشود».
3. ارتباط خود را با دیگران حفظ کنید.
یکی دیگر از دلایل بزرگ کاهش جمعی در وضوح شناختی، انزوا است. تحقیقات نشان میدهد که دوری از انسانها به حافظه، تمرکز، تصمیمگیری و یادگیری ما آسیب میزند. و بودن در کنار دیگران آنها را بهبود می بخشد.
“بررسی اخیر بسیاری از مطالعات (پیش از همه گیری) تایید می کند که معاشرت برای حفظ تناسب شناختی خود مهم است. همچنین نشان داد که تنهایی آسیب پذیری افراد را در برابر زوال شناختی، به ویژه در میان سالمندان افزایش می دهد. بنابراین، ایده خوبی است که سعی کنید آن را پیدا کنید. راههایی برای بودن با دیگران – البته با خیال راحت – برای حفظ عملکرد خوب مغز، “برتر خوب تاکید میکند.
4. چالش های جدید را امتحان کنید.
وقتی نوبت به خروج از فانک های ذهنی می رسد، عمل اغلب مقدم بر احساس است. شما کاری را انجام نمی دهید زیرا احساس بهتری دارید، بلکه احساس بهتری دارید زیرا کاری را انجام می دهید. که در مورد وضوح شناختی نیز صادق است. به خودتان فشار بیاورید تا چیز جدیدی بیاموزید، حتی زمانی که به یاد آورید که ریموت را در کجا قرار داده اید، ماموریت غیرممکن به نظر می رسد، و ممکن است متوجه شوید که مغزتان به این موقعیت رسیده است.
“چه یک بیماری همه گیر وجود داشته باشد یا نه، استفاده از مغز به روش های جدید و چالش برانگیز برای سلامت عصبی مفید است و به مغز شما کمک می کند سالم بماند، خیر بیشتر به خوانندگان یادآوری می کند.” دستور العمل جدید – می تواند به مغز شما یک تمرین سرگرم کننده بدهد بدون اینکه چیزهای بیشتری به لیست کارهای شما اضافه کند.
5. با خود مهربان باشید.
اگر در حال حاضر از مه مغزی رنج می برید، دیگر تنها نیستید. پس خودتان را در مورد آن کتک نزنید. این نه تنها غیرمنطقی است، بلکه نسبت به خودتان نیز نامهربان است. Greater Good به همه ما یادآوری میکند: «ما در زمانهای خارقالعادهای زندگی میکنیم، و بنابراین باید کمی همدردی با خود داشته باشیم».
[ad_2]