استارکویل، خانم. (WJTV) – یک برنامه نمونهبرداری آب که توسط سرویس توسعه دانشگاه ایالتی میسیسیپی (MSU) انجام شد، دادههای اولیه دلگرمکننده در مورد سطح سرب در آب آشامیدنی جمعآوریشده در مراکز مراقبت از کودکان در سراسر ایالت را نشان داد. داده های اولیه به عنوان بخشی از برنامه SipSafe جمع آوری شد.
جیسون بارت، استاد توسعه و محقق اصلی پروژه SipSafe، گفت: «بیش از 100 مرکز مراقبت از کودک موافقت کردهاند که از ما بخواهند نمونههای آب را در مراکزشان جمعآوری کنیم تا مطمئن شویم آب آشامیدنی برای مصرف سالم است. از 1984 شیر آب آزمایش شده، فقط 204 شیر سطح سرب بالاتر از آستانه برنامه 5 قسمت در میلیارد (ppb) نشان داده اند. و بیشتر آنها سینک ظرفشویی یا شیرهای آب دیگری بودند که برای آب آشامیدنی استفاده نمیشدند.»
سطح اقدام آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده 15 ppb است. مقامات بهداشتی گفتند که کودکان خردسال بیشتر در معرض خطر افزایش سطح سرب در آب آشامیدنی هستند زیرا مغز آنها در حال رشد و تکامل است. مسمومیت با سرب می تواند باعث آسیب مغزی، مشکلات یادگیری و تاخیر در رشد و تکامل شود.
بارت گفت: “ما مشتاقیم به مدیران مراکز مراقبت از کودکان و مدارس در سراسر ایالت اطمینان دهیم که آبی که برای پخت و پز و نوشیدن استفاده می کنند برای دانش آموزانشان بی خطر است، اما سرب تنها با آزمایش شیرهای آب موجود در تاسیسات آنها شناسایی می شود.” “این سرویس رایگان است، و ما مطالب آموزشی را برای معلمان و والدین ارائه می دهیم تا به توضیح مشکلاتی که منجر به سرب می شود کمک کند، و همچنین راه حل های ساده ای در صورت یافتن سطوح سرب بالا.”
تیم SipSafe در 38 شهرستان می سی سی پی کار کرده است، 1984 نمونه آب برداشته و به 9635 دانش آموز خدمات ارائه کرده است. ثبت نام ادامه دارد و برای هر مرکز مراقبت از کودک یا مدرسه دولتی دارای مجوز که به کودکان زیر پنج سال خدمات ارائه می دهد، آزاد است.
برای کسب اطلاعات بیشتر، به ext.msstate.edu/sipsafe مراجعه کنید یا با لیا گان با شماره 2301-325-662 تماس بگیرید.