[ad_1]
کارگرانی که به دفتر باز می گردند، در زمان استراحت ناهار، شوک برچسبی را تجربه خواهند کرد.
دادههای جدید پردازشگر پرداخت مستقر در سانفرانسیسکو Square نشان میدهد که میانگین هزینههای ساندویچها نسبت به سال گذشته ۱۴ درصد افزایش یافته است. همین امر در مورد سالادها نیز صدق می کند که نسبت به مارس گذشته 11 درصد افزایش یافته است. سوپ 28 درصد افزایش یافت، در حالی که تاکو نیز 19 درصد در این دوره رشد کرد.
رستوران ها برای مقابله با هزینه های بالاتر ناشی از تورم بی سابقه، افزایش هزینه های نیروی کار و نوع Omicron قیمت های خود را افزایش می دهند. این “تورم ناهار” به سرعت برای مشاغلی که به دنبال تشویق کارگران برای بازگشت به دفتر هستند تبدیل به یک نقطه دردناک می شود، اما غیرقابل حل نیست – و نحوه واکنش شما ممکن است شرکت شما را رقابتی تر کند و به بازگشت کارگران به دفتر کمک کند.
یک راه برای در نظر گرفتن؟ در حالی که با توجه به ساعات طولانی، کمک هزینه غذا معمولاً در تعداد زیادی از بانک های سرمایه گذاری ارائه می شود، برخی از انواع بورسیه ناهار نیز مطمئناً مورد استقبال قرار می گیرند.
همچنین می توانید به کارمندان کمک کنید تا سایر هزینه ها را جبران کنند و پول نقد را برای ناهار آزاد کنید. به گفته جو آلیم، رئیس بخش محصول و تجربه مشتری در پلتفرم نرم افزار Compt، که به شرکت ها کمک می کند بورسیه تحصیلی ارائه دهند، کارفرمایان بیشتری به سمت بورس های تحصیلی سلامت و تندرستی گرایش دارند. در حالی که علیم میگوید در اوایل بیماری همهگیر افزایش زیادی در کمک هزینههای میانوعده و وعدههای غذایی داشته است، “این تعداد به سرعت در ماههای بعد از همهگیری ناپدید شد.” او توضیح می دهد که اکنون می بیند که کارفرمایان بورسیه های تحصیلی فراگیرتری را در سایر مقوله های هزینه مانند سلامت عمومی ارائه می دهند. علیم هنوز شاهد افزایش کمک هزینه های غذایی نبوده است، اما می افزاید که اکثر مشتریان آنها هنوز دور از دسترس هستند.
و برای کارفرمایانی که توانایی پرداخت یارانه برای ناهار کارمندان را ندارند، این حرکت مزیت دیگری دارد که احتمالاً به هر نحوی برای آن پول خرج میکنند. از این گذشته، کارمندان سالم تمایل دارند هزینه های بیمه درمانی را کاهش دهند.
[ad_2]